Svi hoteli “B. rivijere“ puni

Bez autora
Jul 18 2011

Svi hoteli Hotelske grupe Budvanska rivijera popunjeni su do posljednjeg mjesta, a u njima boravi 3,6 hiljada gostiju. Više od polovine, 2,26 hiljada turista, boravi u Turističkom naselju Slovenska plaža, zbog čega su u Budvanskoj riivijeri veoma zadovoljni početkom ovogodišnje glavne turističke sezone. Najbrojniji su gosti u njihovim hotelma iz Rusije, Francuske, Njemačke, Češke, ali i iz Srbije. Svi kapaciteti hotela Aleksandar u Budvi, Palas i Kastellastva u Petrovcu, kao i Slovenske plaže, biće popunjeni do sredine septembra. Dobra popunjenost se, prema interesovanju i potpisanim ugovorima, može očekivati i u postsezoni. Od otvaranja hotela ove sezone do 18. jula, Budvanska rivijera bilježi ukupno povećanje prometa od 14 odsto u odnosu na isti period prošle godine.

Svi hoteli “B. rivijere“ puniSvi hoteli Hotelske grupe Budvanska rivijera popunjeni su do posljednjeg mjesta, a u njima boravi 3,6 hiljada gostiju.

Više od polovine, 2,26 hiljada turista, boravi u Turističkom naselju Slovenska plaža, zbog čega su u Budvanskoj riivijeri veoma zadovoljni početkom ovogodišnje glavne turističke sezone.

Menadžerka za odnose sa javnošću, Vesna Lagator, saopštila je agenciji Mina-business da su najbrojniji gosti u njihovim hotelma iz Rusije, Francuske, Njemačke, Češke, ali i iz Srbije.

Ona je najavila da će svi kapaciteti hotela Aleksandar u Budvi, Palas i Kastellastva u Petrovcu, kao i Slovenske plaže, biti popunjeni do sredine septembra. Dobra popunjenost se, prema interesovanju i potpisanim ugovorima, može očekivati i u postsezoni.

„Od otvaranja hotela ove sezone do 18. jula, Budvanska rivijera bilježi ukupno povećanje prometa od 14 odsto u odnosu na isti period prošle godine", saopštila je Lagator.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik